O nas

Odlikujejo nas kvalitetni izdelki, ugodne cene in obsežna ponudba

eTiskarna.si je vaš specialist za vse vrste tiskovin. Naše stranke že več kot 20 let zanašajo na vrhunsko kakovost storitev in izdelkov, kar jim omogočamo z visokotehnološko opremo, mednarodno povezanostjo, lokalno prisotnostjo in nenehno skrbjo za inovacije ter pridobivanje novih znanj. Naša obsežna paleta izdelkov skrbi za skoraj vse zahteve pri tiskanju in oglaševanju. Ne glede na to, ali tiskate brošure za svoje neprofitne organizacije, poslovne tiskovine za vaše podjetje, razglednice ali vabila za vašo poroko, vam želi eTiskarna.si priskočiti na pomoč in vam omogočiti, da dosežete svoje cilje - zgraditi skupnost, ustvariti povezave ali rešiti svet - in narediti trajni vtis.

Enostavno in pregledno naročanje

Ste že kdaj imeli željo natisniti svoje ideje, pa ste niste znašli v poplavi ponudbe na spletu? Pri nas teh težav ne boste imeli. V prijaznem spletnem vmesniku lahko sami preverite vse cene in tudi določite želen termin prejema naročenih izdelkov. Ponujamo vam možnost naročila že od enega kosa dalje, vedno pa smo vam na voljo za vaša vprašanja na telefonski številki 031 773 150 (delavniki med 8. in 16. uro) ali preko e-pošte: info@etiskarna.si (24/7).

Stranke na prvem mestu

Naša osnovna poslovna politika je trajno povečati koristi naših strank. Karkoli počnemo ali mislimo, temelji izključno na našem cilju izboljšati gospodarski uspeh naših strank. Zato se osredotočamo na našo ključno kompetenco: čim hitreje zagotavljamo najboljše izdelke po najnižjih cenah.