Reklamni zasloni

Potiskani reklamni zasloni

Reklamni displeji so vsestransko uporabni. Uporabljajo se lahko za informativne table, oglaševanje prireditev ali podajanje pomembnih informacij za obiskovalce prireditev in sejmov. Kot že ime pove, so displeji popolni za vsa oglasna sporočila, ki so postavljena točno tam, kjer je ciljna skupina. je.


Z eTiskarna lahko natisnete reklamne zaslone v treh oblikah in petih različnih različicah. Za prevleko displejev uporabljamo visokokakovostno neprozorno poliestrsko blago, ki je obojestransko potiskano s postopkom sublimacijskega tiska. Zahvaljujoč barvnemu spektru CMYK ostajate še posebej prilagodljivi pri izbiri motivov. Ne glede na to, ali gre za fotografije, slogane, grafike ali barvne aplikacije po celotni površini, vaše motive prenesemo na oglasne zaslone v briljantni barvni globini.


Za vas natisnemo reklamne panoje, ki se med seboj odlično kombinirajo kot sistem, kar pomeni, da lahko z našo paleto tiskovin uporabite tudi zahtevnejše oglasne površine. Tisk je možen od samo enega kosa naprej. Vendar pa lahko za vas ustvarimo tudi do 15 zaslonov na naročilo.

24h-Service